وبلاگ

بررسی تخصصی آیفون XR
اپل در تاریخ ۱۲ سپتامبر سال ۲۰۱۸، از سه گوشی آیفون XS، XS Max و نیز آیفونی با قد و قوارهای میانه، یعنی XR پرده برداشت. این شرکت بار دیگر هم تعجب همگان را برانگیخت، بزرگترین گوشی تولیدیاش تا به این تاریخ یعنی XS Max ، را به عموم هواداران معرفی کرد، آیفونها را دوسیم کارته کرد و پس از گذشت سالها از تولید آیفون 5C، آیفون XR را که مدلی رنگارنگ و نسبتاً ارزان قیمت بود، عرضه و یاد آن را زنده کرد.

در مطلبی جداگانه، آیفونهای XS و XS Max را زیر ذرهبین قرار دادیم. در اینجا اما به بررسی آیفون XR میپردازیم. این گوشی در نگاه اول بسیار شبیه به آیفون X است؛ آیفونی که با معرفیاش نویدی تازه از طراحی جسورانه و آینده نگرانه با خود داشت. حذف کلید Home، نمایشگر تمام صفحه با گوشههایی گرد، دوربینی دوگانه با چینش عمودی، پشتیبانی از شارژر بیسیم و البته تکنولوژی شارژ سریع، تراشه قدرتمند A11 Bionic، بدنه ضدآب و بهرهمندی از تکنولوژی شناسایی چهره سه بعدی بهجای اثر انگشت از جمله ویژگیهای برجسته این محصول در نسل پیشش بود.
نمایشگر ۶/۱ اینچی، استفاده از پنل تصویر السیدی (Liquid Retina) به جای پنل OLED، تراشه A12 Bionic، دوربین اصلی با قابلیت HDR هوشمند، دارا بودن Face ID, پشتیبانی از تکنولوژی شارژ بیسیم و شارژ سریع، ضدآب بودن و در نهایت پشتیبانی از دو سیمکارت از جمله مشخصات بارز ارزان قیمتترین آیفون ۲۰۱۸ یعنی آیفون XR است. بدنهی این محصول برخلاف آیفون XS که از جنس استیل ضدزنگ است، از جنس آلومینیوم تقویت شده و شیشه بوده و علاقهمندان میتوانند آن را در ۶ رنگ متنوع خریداری کنند. XR با داشتن گواهی IP67 میتواند بهمدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری آب، از خود مقاومت نشان دهد.

طراحی ظاهری
همان طور که از عکسها میبینید، ظاهر آیفون XR خیلی هم با آیفون XS فرقی ندارد. در واقع شرکت اپل سعی کرده تا دستیابی به آخرین تکنولوژی زمان خودش را با قیمتی پایینتر برای کاربران ممکن کند و البته آن گپ (فاصله) قیمتی که میان آیفونهای جدید هزار دلاری و آیفونهای سری 8 که در زمان رونمایی از این گوشیهای جدید، همچنان با برچسب قیمتی (حدود ۴۰۰ دلار) به فروش میرفتند، پُر کند، لازم بود یک گوشی با این مشخصات معرفی و قیمت عرضه شود تا در میان محصولات این شرکت یک تعادل ایجاد کند.
جدا از شباهتهای ظاهری آیفون XR با دیگر اعضای خانواده X، تفاوتهایی هم در آن وجود دارد. نخست این که وزن و ضخامت بیشتری دارد و پس از آن، حاشیه اطراف نمایشگر این گوشی نسبت به دو مدل دیگر بیشتر است. قاب پشتی و روبهرویی این گوشی سراسر با شیشه پوشیده شده که به گفته اپل این شیشه، مقاومترین شیشهایست که دنیای موبایل تا آن زمان به خود دیده است.
در آیفون XR، فریم آلومینیومی (معروف به آلومینیوم ۷۰۰۰)، جای فریم استیل ضدزنگ بکار رفته در آیفون XS را گرفته است. باید گفت که فریم آلومینیومی دوام بیشتر و پذیرش بهتری برای رنگآمیزی نسبت به فریم استیل دارد؛ به این ترتیب آیفون XR در رنگهای متنوع و جذاب عرضه شده است.
از دیگر تفاوتهای ظاهری میان آیفون XR و آیفون XS، نبودن اثری از خطوط آنتندهی در اطراف آن است که در پی آن، حفرههای اسپیکر اصلی و میکروفون به شکل متقارن در طرفین درگاه لایتنینگ قرار گرفتهاند.
یک تفاوت دیگر که آیفون XR و آیفون XS با هم دارند، به استاندارد آنها در برابر نفوذ آب و گرد و غبار بر میگردد که در آیفون XR این استاندارد IP67 بوده و در آیفون XS ، IP68 است.
[برای اطلاعات بیشتر در این خصوص، میتوانید به بخش مربوطه در قسمت اصطلاحات فنی مراجعه کنید.]
همانند دیگر اعضای خانواده آیفونهای X، در نمای روبهرو، ناچ (همان بریدگی مشکی رنگ که میزبان سنسورهای نور، فیس آی دی و دوربین سلفی است) را مشاهده میکنیم. ناچی که از نظر ابعاد، تفاوتی با نسل گذشته ندارد و حالا بیش از پیش، صورت یک شناسنامه را برای زبان طراحی جدید آیفونهای اپل به خود گرفته است.
آیفون XR به لطف ابعاد بزرگش، باتری بزرگی دارد و دارای وزنی معادل ۱۹۴ گرم است. این گوشی در بسیاری از مشخصات سختافزاری نظیر قدرت پردازش و… مشابه دو گوشی آیفون XS و XS Max عمل میکند. و با برچسب قیمتی کمتر (۲۵۰ دلار) نسبت به دوتای دیگر، به یک گزینه عالی و به صرفه تبدیل میشود.

پشتیبانی از گواهی IP67 از مؤسسهی IEC نیز مقاومت این گوشی در برابر فشار آب، به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱ متری را تضمین میکند.
آیفون XR همچون دو برادر دیگرش از جک ۳.۵ میلیمتری صدا بیبهره است و برای استفاده از این درگاه، ناچاری هستید تبدیل لایتنینگ به جک صدا را به صورت جداگانه تهیه کنید (و یا اینکه از هدفونهای باکیفیتی که همراه دستگاه عرضه میشوند، استفاده کنید.)
هر سه مدل از گوشیهای معرفی شده در سال ۲۰۱۸، یعنی آیفون XS ،XS Max و XR، از دو سیمکارت به صورت همزمان پشتیانی میکنند اما این قابلیت فقط در صورتی در دسترس شما قرار میگیرد که اپراتور تلفن همراه موجود در کشورتان، از فنآوری eSIM پشتیانی کند [برای اطلاعات بیشتر در مورد فنآوری eSIM، میتوانید به بخش نکات مهم مراجعه و مقاله مربوطه را مطالعه کنید.]
چرا که اضافه کردن سیمکارت ثانویه به کمک این فناوری، به صورت مجازی صورت میگیرد. در واقع برای داشتن خط دوم، حضور هیچ تراشهی سیمکارتی لازم نیست بلکه به صورت یک کد QR به گوشی شما پیوند میخورد.
نکته جالب و مهم این است که آیفونهای XS Max و XR متعلق به پارتنامبرهای چین (CH) و هنگکنگ و سنگاپور (ZA)، از این قاعده مستثنی هستند و برای هر دو سیمکارت، در دو طرف اسلات سیمکارت، فارق از محدودیتهای مخابراتی، به شما امکان استفاده از دو سیمکارت به صورت همزمان را میدهند؛ خوشبختانه این مدلها در ایران یافت میشوند.
[برای اطلاعات بیشتر در مورد پارتنامبرها میتوانید به بخش نکات مهم مراجعه و مقاله مربوطه را مطالعه کنید]

آیفون XR در ۶ رنگِ قرمز (™ PRODUCT RED)، زرد (Yellow)، سفید (White) ، نارنجی یا مرجانی (Coral) ، مشکی (Black) و آبی (Blue) تولید میشود. این تنوع رنگ در یادآوری آیفون قدیمی 5C بیتاثیر نیست و این گوشی را بسیار جوانپسند میکند.

نمایشگر
آیفون XR به یک نمایشگر به بزرگی 6.1 اینچ و وضوح 827×1792 مجهز شده است. این رزولوشن، تراکم پیکسلی ٣٢۶ پیکسل در هر اینچ (ppi) را در اختیار می گذارد که مشابه آیفونهای قبل از خانواده X است (آیفون 8 و سایر آیفون های کوچک قبلیاش) و نسبت به آیفون XS و XS Max با تراکم پیکسلی ۴۵٨ ppi کمتر است. البته این نمایشگر در عمل از لحاظ کیفیت و وضوح، به هیچ عنوان کاربر را نامید نخواهد کرد. نام این نمایشگر Liquid Retina است؛ نامی جدید که اپل آن را با معرفی آیفون XR معرفی میکند. گفتنی است که دلیل این انتخاب به حاشیههای لب تا لب و گوشههای گرد این نمایشگر برمیگردد.
شایان ذکر است که نسبت کنتراست (Contrast) این نمایشگر، 1400:1 بوده و این نمایشگر از بازه رنگی گسترده DCI-P3 و همچنین تکنولوژی تطبیق نور نمایشگر با دمای رنگ محیط، یعنی True Tone پشتیبانی میکند که باعث خواهد شد، دمای رنگها بر اساس محیطی که در آن حضور دارید، تنظیم شود. زاویه دید پنل هم باتوجه به LCD بودن، حدود ۱۷۸ درجه است و با حداکثر روشنایی ۶۲۵ نیت، شما را کاملاً زیر نور مستقیم خورشید شگفتزده میکند.
عدم پشتیبانی سختافزاری از استانداردهای HDR10 و Dolby Vision و 3D Touch (تاچ سهبعدی یا به اصطلاح کاربران تاچ فشاری) از مواردی هستند که با این که در آیفونهای سری XS موجود هستند، متأسفانه در این گوشی وجود ندارند.
[با معرفی آیفونهای 11 Pro Max و 11 Pro مشخص گردید که اپل دیگر تمایلی در بکارگیری تکنولوژی تاچ سهبعدی ندارد؛ گویا این فنآوری هزینه ساخت گوشی را بالاتر میبرد و در فضای درونی آن جای بیشتری اشغال میکند. پس نبود این گزینه در آیفون XR، دیگر دلیل بر ضعف آن تلقی نمیشود]
لایههای دریافت لمس روی نمایشگر آیفون XR، از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند که درست مشابه با آیفون XS و XS Max است. گفتنی است که این نرخ بازسازی مربوط به خود نمایشگر نبوده و پاسخگویی سریع پنل، به لمس انگشت را نشان میدهد. اپل معتقد است که نمایشگر بکار رفته در این گوشی، از بهترین نمونههای صنعت LCD است و تستهای انجام گرفته نیز مهر تایید را بر این نکته میزند.

اسپیکرها و پخش صدا
اسپیکرهای استریو که با هدف افزایش (گسترهی دینامیکی صدا) برای اولین بار با آیفونهای 7 و 7Plus معرفی شدند، در آیفونهای ۲۰۱۸، عملکردی حتی عالیتر نسبت به آیفون X از خود دارند؛ حالا اسپیکر تماس نیز شدت صدایی بسیار نزدیک به اسپیکر زیرین دستگاه دارد و با صدایی فراگیرتر و شفافتر به یکی از بهترین گزینههای پخش موسیقی در سال ۲۰۱۸ تبدیل میشوند.
همچون تغییری که در آیفونهای سال قبل شاهد بودیم، این مدل نیز از داشتن جک 3.5 میلیمتری صدا محروم هستند. متأسفانه برای استفاده از هدفونهایی که از درگاه لایتنینگ بهره نمیبرند، دیگر خبری از تبدیل جک صدا به لایتنینگ در جعبه آیفون نیست و باید آن را جداگانه تهیه کنید. البته در جعبه گوشی، هدفونهای باکیفیت خود دستگاه نیز موجود است (برای مدلهای عرضه شدهی پیش از سپتامبر ٢٠٢٠) که تجربهای عالی برای شما به ارمغان میآورد. شایان ذکر است که به دلیل سیاستهای جدید اپل، این هندزفری همچون آداپتور شارژر ۵ واتی، با معرفی آیفون ١٢ در ماه سپتامبر ٢٠٢٠ از جعبه این گوشی حذف گردیده است.

دوربین
وقتی به قاب پشتی این گوشی نگاه میکنیم، نکتهای میبینیم که این روزها کمی عجیب به نظر میرسد. پرچمداری از راه رسیده که فقط یک دوربین دارد! احتمالاً هم قبل از خواندن این بخش و تا به اینجای کار، تنها موضوعی باشد که ممکن است فکر شما را درگیر کرده باشد. بگذارید خیالتان را راحت کنیم؛ دوربین اصلی آیفون XR با آیفون XS یکسان است؛ همان لنز اصلی ۱۲ مگاپیگسلی، ضریب F 1.8، لرزشگیر اپتیکال، فلش LED چهارگانه دو رنگ، و توانایی رکورد ویدیوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه؛ همه اينها دقیقاً مشابه آیفون XS است. دوربین سلفی نیز هیچ تغییری نکرده و از همان لنز ۷ مگاپیکسلی با ضریب F 2.2 تشکیل شده است و توانایی رکورد ویدیوهای فولاچدی را با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را نیز داراست. پس شما در مقایسه با آیفونهای هزار دلاری سری XS، فقط بزرگنمایی اپتیکال ۲ برابری (زوم بدون افت کیفیت) و عمق سنجی با لنز ثانویه را از دست میدهید.
این گوشی به رغم نداشتن دوربین ثانویه تلهفوتو، توانایی ثبت عکسهای پرتره (Portrait) را دارد؛ گرچه تنها روش پیادهسازی آن دستخوش تغییر شده است. اپل با بهرهگیری از الگوریتمهای پردازش تصویر و به کمک تراشه بسیار قوی A12 Bionic این کار را با یک دوربین ممکن کرده است.
در محیطهای با شرایط نوری کافی، دوربین این گوشی تصاویری با جزئیات بالا، رنگهای مناسب و کنتراست خوب به ثبت میرساند و به لطف استفاده از تکنولوژی اسمارت HDR، داینامیک رنج تصاویر نیز در سطح گستردهای قرار دارد. اگر اختلاف نوری زیادی با پسزمینه وجود داشته باشد، دوربین به شکل خودکار حالت HDR را فعال میکند تا نوردهی تصویر را متعادل کند. ناگفته نماند که دوربین سلفی این گوشی نیز در نور کافی عملکرد خوبی دارد.

پردازنده
اپل با معرفی آیفونهای سری XS و XR ، از جدیدترین تراشه موبایل خود یعنی A12 Bionic، که نخستین تراشهی هفت نانومتری تولید انبوه دنیا است، پرده برداشت.
این تراشه نسبت به نسل قبلی، ۱۵ درصد سریعتر و ۴۰ درصد بهینهتر است، در حالی که هستههای کممصرف آن، ۵۰ درصد انرژی کمتر نسبت به گذشته مصرف میکنند.
اپل اعلام کرده که پردازنده گرافیکی تراشه A12 Bionic عملکرد ۵۰ درصدی بهتری نسبت به نسل قبلی خودش دارد.
در زمان رویداد معرفی آیفون X، اپل اعلام کرد که موتور عصبی تراشه A11 میتواند در هر ثانیه ۶۰۰ میلیارد پردازش را در انجام دهد و رقمی که اپل با معرفی تراشه جدیدش از آن یاد کرد، بسیار شگفتآور است! تراشه جدید توانایی پردازش ۵ تریلیون را در هر ثانیه دارد.
تنها تفاوت در پردازش میان آیفونهای XR و XS در پشتیبانی از شبکه LTE گیگابیتی است. این در حالی است که آیفون XS نخستین گوشی اپل با پشتیبانی از LTE گیگابیتی به شمار می رود؛ درحالی که آیفون XR از این قابلیت بیبهره است. ممکن است با خود بگویید که با وضعیت فعلی اپراتورهای موبایل کشور ایران، این ویژگی آنقدرها هم کاربردی نیست، ولی باید بدانید که LTE گیگابیتی برای حفظ ارتباط در شبکههای ضعیف و یا افزایش سرعت شبکههای عادی هم مؤثر و کاراست.
آیفون XR از ۳ گیگابایت حافظه RAM (یک گیگابایت کمتر از آیفون XS) برخوردار است و در سه حافظه ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه گشت.

فیس آیدی (Face ID)
اپل در نسل گذشته یعنی آیفون X، با معرفی تکنولوژی شناسایی چهره منحصر بفرد خود، توانست مفهوم جدید را در زمینه امنیت چهره در دنیای تلفن همراه معرفی کند. این فناوری حالا در آیفونهای سری ۲۰۱۸ با بهبودهای نرمافزاری و سخت افزار قدرمند به مدد تراشه A12 Bionic ، بهتر، ایمنتر و سریعتر از گذشته عملکرده و به گفته اپل، احتمال اینکه شخصی بتواند بهصورت تصادفی قفل فیسآیدی را بازگشایی کند، نسبت یک در میلیون است.
شیوه کارکرد فیس آیدی فقط به صورت همکاری سختافزاری قطعات نیست بلکه این تکنولوژی در واقع ترکیبی از فناوریهای نرمافزاری و سختافزاری میباشد. فیسآیدی شامل دوربین جلوی گوشی (TrueDepth) که یک دوربین ۷ مگاپیکسلی است، سنسور مادون قرمز، سنسور تشخیص فاصله، سنسور شناسایی شدت نور محیط و همینطور ماژولی با عنوان Flood Illuminator است. به کمک همین ماژول است که امکان تشخیص چهره در محیطهای تاریک بوسیله فیسآیدی فراهم میشود.
فیسآیدی با انتشار پرتوهای نامرئی مادون قرمز به سمت چهره کاربر، بیشتر از ۳۰٬۰۰۰ نقطه را روی چهرهی او مشخص و علامتگذاری میکند که به این وسیله میتواند نقشهی چهره کاربر را ترسیم و استخراج کند. سپس این اطلاعات پس از ذخیرهسازی و پردازش در تراشه بسیار قدرتمند این گوشی یعنی A12 Bionic و انجام الگوریتم های شبکه عصبی بر روی آن و ترکیب آنها با یکدیگر، به ابزاری امن و قابل اتکا برای حفاظت از اطلاعات کاربر تبدیل میشود. از آنجا که این اطلاعات همچون اطلاعات سنسور اثر انگشت در دیگر آیفونها، با الگوریتمهای امن و پیچیده رمزگذاری میشوند، از بابت امنیت آن خیالتان راحت است.

باتری
آیفون XR که از نظر ابعاد مابین دو آیفون XS و آیفون XS Max قرار میگیرد، از منظر ظرفیت باتری نیز وضعیت مشابهی دارد. این گوشی به یک باتری ۲۹۴۲ میلی آمپر ساعتی مجهز شده که ۲۵۸ میلی آمپر ساعت بیشتر از آیفون XS و ۲۳۲ میلی آمپر ساعت کمتر از آیفون XS Max است. برخلاف شکل و شمایل باتری دو گوشی دیگر که L مانند هستند، این باتری به شکل یک مستطیل است؛ با توجه به این نکته که انرژی بسیار زیادی از باتری گوشی در بخش نمایشگر آن مصرف میشود، آیفون XR به دلیل بهرمندی از نمایشگر LCD، شارژدهی بهتری نسبت به آیفونهای خانواده XS با نمایشگر OLED دارد و به این ترتیب بالاترین میزان شارژدهی را در بین سه آیفون جدید به خود اختصاص داده و میتواند یک روز کامل را دوام بیاورد.
گفتنی است که آیفون XR با تکیه بر فنآوری شارژ سریع، میتواند در عرض نیم ساعت از صفر تا پنجاه درصد شارژ شود. متأسفانه شارژر سریع بهصورت پیشفرض همراه این گوشی عرضه نمیشود و برای بهرهگيری از تکنولوژی شارژ سریع آن، ناچار به تهیه جداگانه این محصول هستید. لازم به ذکر است که بهترین و مورد تأییدترین شارژر سریع برای این گوشی، شارژر سریع ۱۸ واتی خود شرکت اپل است، که از یک آداپتور ۲۹ دلاری و کابل تبدیل لایتنینگ به تایپ USB Type-C که ۱۹ دلار قیمت دارد، تشکیل شده است. (پس از معرفی آیفونهای سری ١٢، آداپتور شارژر ١٨ واتی از سبد خرید حذف شد و با آداپتور ٢٠ واتی به قیمت ١٩ دلار جایگزین آن شد.)
این گوشی با میزبانی از گیرندههای شارژ وایرلس (بیسیم) و نیز بهرهگیری از شیشه به عنوان مواد سازنده قاب پشتی، از شارژرهای بیسیم با استاندارد Qi پشتیبانی میکند. بنابراین این آيفون با هر پد شارژ بیسیم موجود در بازار سازگار است.

نرم افزار (iOS 12 در زمان عرضه)
با ورود آیفون X و حذف کلید Home، اپل نحوه ایجاد تعاملات کاربر در محیط گوشی را دستخوش تغییر کرده و با ژستهای لمسی جذاب و منحصر بفرد، تجربهای خوب برای کاربر به همراه دارد.
آیفون XR همانند سری XS که با معرفیشان، جدیدترین نسخه از سيستمعامل iOS را که نسخه دوازدهم آن بود، به دنیا معرفی کردند؛ iOS 12 در نگاه اول تغییرات چندانی نسبت به نسخه سال گذشته خود ندارد؛ سرعت بالای اجرای برنامهها (تا دو برابر سریعتر از قبل)، دستیار صوتی (Siri) هوشمندتر و پیشرفتهتر، مدیریت گروهی بهتر اعلانات، عملکرد سریعتر Face ID و… از جمله مواردی هستند که با سپری کردن زمان بیشتر در این نسخه متوجهشان میشویم.

اجزای باز شده ی آیفون XR
منبع: ifixit.com

محتویات جعبه
آیفون XR
هندزفری با پورت لایتنینگ
کابل شارژ Lightning به USB
آداپتور ۵ ولتی و ۱ آمپری (۵ واتی)
دفترچهی راهنما به همراه دو استیکر اپل
سوزن برای خارج کردن سیمکارت
بهروز رسانی:
گفتنی است که پس از معرفی و عرضه آیفونهای سری ١٢ در سال ٢٠٢٠، به منظور حفاظت از محیط زیست و کاهش تولید کربن، اپل آداپتور شارژر و هندزفری را از جعبه این گوشی حذف کرده است و باید این دو را جداگانه تهیه کرد. در ضمن کابل تبدیل کابل شارژ Lightning به USB موجود با نسخهی Lightning به USB-C جایگزین شد.
مشخصات فنی آیفون XR
رنگ بندی
- (PRODUCT)RED™
- Yellow
- White
- Coral
- Black
- Blue
ظرفیت حافظه
- 64GB
- 128GB
- 256GB
اندازه و وزن
- Width: 2.98 inches (75.7 mm)
- Height: 5.94 inches (150.9 mm)
- Depth: 0.33 inch (8.3 mm)
- Weight: 6.84 ounces (194 grams)
نمایشگر
- Liquid Retina HD display
- 6.1-inch (diagonal) all-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology
- 1792-by-828-pixel resolution at 326 ppi
- 1400:1 contrast ratio (typical)
- True Tone display
- Wide color display (P3)
- Haptic Touch
- 625 nits max brightness (typical)
- Fingerprint-resistant oleophobic coating
- Support for display of multiple languages and characters simultaneously
The iPhone XR display has rounded corners that follow a beautiful curved design, and these corners are within a standard rectangle. When measured as a standard rectangular shape, the screen is 6.06 inches diagonally (actual viewable area is less).
مقاومت در برابر نفوذ گرد و خاک و مایعات
- Rated IP67 (maximum depth of 1 meter up to 30 minutes) under IEC standard 60529
پردازشگر
- A12 Bionic chip
- Second-generation Neural Engine
دوربین
- 12MP Wide camera
- ƒ/1.8 aperture
- Digital zoom up to 5x
- Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control
- Portrait Lighting with three effects (Natural, Studio, Contour)
- Optical image stabilization
- Six‑element lens
- LED True Tone flash with Slow Sync
- Panorama (up to 63MP)
- Autofocus with Focus Pixels
- Smart HDR for photos
- Wide color capture for photos and Live Photos
- Advanced red-eye correction
- Auto image stabilization
- Burst mode
- Photo geotagging
- Image formats captured: HEIF and JPEG
فیلمبرداری
- 4K video recording at 24 fps, 30 fps, or 60 fps
- 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps
- 720p HD video recording at 30 fps
- Extended dynamic range for video up to 30 fps
- Optical image stabilization for video
- Digital zoom up to 3x
- LED True Tone flash
- Slo‑mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps
- Time‑lapse video with stabilization
- Cinematic video stabilization (1080p and 720p)
- Continuous autofocus video
- Take 8MP still photos while recording 4K video
- Playback zoom
- Video formats recorded: HEVC and H.264
- Stereo recording
TrueDepth دوربین سلفی
- 7MP camera
- ƒ/2.2 aperture
- Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control
- Portrait Lighting with six effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High-Key Mono)
- Animoji and Memoji
- 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps
- Smart HDR for photos
- Extended dynamic range for video at 30 fps
- Cinematic video stabilization (1080p and 720p)
- Wide color capture for photos and Live Photos
- Retina Flash
- Auto image stabilization
- Burst mode
فیس آیدی
- Enabled by TrueDepth camera for facial recognition
Apple Pay سرویس
- Pay with your iPhone using Face ID in stores, within apps, and on the web
- Send and receive money in Messages
- Complete purchases made with Apple Pay on your Mac
شبکههای مخابراتی و بیسیم
Model A1984*
- FDD‑LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29, 30, 32, 66, 71)
- TD‑LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41)
- CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)
- UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
- GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
پشتیبانی تمام مدلها از
- LTE Advanced4
- 11ac Wi‑Fi with 2×2 MIMO
- Bluetooth 5.0 wireless technology
- NFC with reader mode
- Express Cards with power reserve
موقعیت مکانی
- Built-in GPS/GNSS
- Digital compass
- Wi‑Fi
- Cellular
- iBeacon microlocation
تماس تصویری
- FaceTime video calling over Wi‑Fi or cellular
تماس صوتی
- FaceTime audio
- Voice over LTE (VoLTE)
- Wi‑Fi calling
پخش فایلهای صوتی
- Audio formats supported: AAC‑LC, HE‑AAC, HE‑AAC v2, Protected AAC, MP3, Linear PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3), Dolby Atmos, and Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+)
- Wider stereo playback
- User‑configurable maximum volume limit
پخش فایلهای ویدیویی
- Video formats supported: HEVC, H.264, MPEG‑4 Part 2, and Motion JPEG
- Supports Dolby Vision and HDR10 content
- AirPlay Mirroring, photos, and video out to Apple TV (2nd generation or later)
- Video mirroring and video out support: Up to 1080p through Lightning Digital AV Adapter and Lightning to VGA Adapter (adapters sold separately)
دستیاری صوتی سیری
- Use your voice to send messages, set reminders, and more
- Get intelligent suggestions on your Lock screen and in Messages, Mail, QuickType, and more
- Activate hands-free with only your voice using “Hey Siri”
- Use your voice to run shortcuts from your favorite apps
کانکتورها و دکمههای خارجی
- Volume up/down
- Ring/Silent
- Side button
- Built-in stereo speaker
- Lightning connector
- Built-in microphones
توان و باتری
- Lasts up to 1.5 hours longer than iPhone 8 Plus
- Talk time (wireless): Up to 25 hours
- Internet use: Up to 15 hours
- Video playback (wireless): Up to 16 hours
- Audio playback (wireless): Up to 65 hours
- Fast‑charge capable: Up to 50% charge in 30 minutes with 18W adapter or higher (sold separately)
- Built-in rechargeable lithium‑ion battery
- Wireless charging (works with Qi chargers)
- Charging via USB to computer system or power adapter
سنسورها
- Face ID
- Barometer
- Three‑axis gyro
- Accelerometer
- Proximity sensor
- Ambient light sensor
سیستم عامل
- iOS 13
هدفون
- EarPods with Lightning Connector
سیمکارت
- (سیمکارت نانو) Nano-SIM و eSIM
سیستم مورد نیاز
- Apple ID (برای برخی از قابلیتها)
- دسترسی به اینترنت
برای سینک شدن (همگام سازی) با مک و رایانههای ویندوزی:
- Mac: OS X 10.11.6 or later
- PC: Windows 7 or later
- iTunes 12.8 or later on Mac and iTunes 12.9 or later on PC
شرایط محیطی مورد نیاز
- محدوده دمای کارکرد:
- 32° to 95° F (0° to 35° C)
- دمای عدم کارکرد:
- ‑4° to 113° F (‑20° to 45° C)
- رطوبت نسبی: ۵ تا ۹۵ درصد غیر متراکم
- ارتفاع کارکرد: تا ۳۰۰۰ متر یا ۱۰،۰۰۰ فوت (تست شده)